《Monster Hunter: World》PS Plus 會員限定 Beta 12月10日 試玩開始

由《Monster Hunter: World》官網發佈這個消息後快將一個月,本來我仲滿心期待12月9日我可以試玩一日。

點知佢地改左做12月10日先係第一日試玩... orz

遊戲嘅時間都由原本 2018年1月18日改成同月嘅26日開服!或者我會專開一個專欄只係講MHW!A_A


今次MH再現PS4,用了全新的遊戲ENGINE,畫面的細緻度遠遠超再移植的MHFZ,而且全地圖無過場設定相信都會為獵人們帶來全新嘅挑戰。


我好期待MHW輕弩、大鎚以及單手劍的新技能,希望可以有機會試試... T.T


Anyway,有興趣嘅朋友仔可以click以下連結去官網留意最新消息!

《Monster Hunter: World》官網 Beta消息


未玩得嘅朋友同埋未玩過MH系列嘅朋友,下面附上了官方嘅遊戲畫面片段,希望會勾起新朋友嘅興趣又可以比喜歡HM系列嘅朋友們有個滿心期待啦!

我係夜黑,期待於MHW與你們相遇。